delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Produse / Automat cafea Necta Koro Prime ES2

Automat cafea Necta Koro Prime ES2

12670.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


(Doar la comandă)
Adaugă la favorite    

Necta Koro PrimeCand tehnologia intalneste proiectareaAtentia la detalii, designul rafinat, iluminarea perfecta si performantele de neegalat fac din Koro Prime sa se concentreze pentru o pauza de cafea ideala. Koro Prime este proiectat cu linii moi, moderne si este fabricat folosind echilibrul perfect de materiale. Elegantul "mood lighting" lumineaza atat fata cat si partea laterala si exista un afisaj mare pentru gestionarea imaginilor si a textului. Partea din spate si panoul touch sensitive completeaza aspectul acestui espressor modern de cafea: puteti vedea dintr-o privire ca espressorul Koro Prime este o masina eleganta care va imbunatati orice mediu.Design si interfataAfisaj mare, tastatura capacitiva si iluminare pentru usa si pentru suportul de cesti.Distinctiv si modernElegantul "mood lighting" lumineaza atat partea frontala cat si lateralele.Design contemporan cu suprafete lucioase negre si interfata utilizator dotata cu cadru cromat.Bauturui de inalta calitateMeniu cu bauturi diversificate, pana la 8 selectii si posibilitatea de a utiliza propria ceasca sau cana in suportul dedicat.Date tehniceVersiune: EspressoInterfata utilizatorului: Selectii capacitive directeNumar selectii: 8Numar containere interior: 2Grup de cafea: Espresso Z3000 (grup cafea mare)Inaltime: 550 mmLatime: 330 mmAdancime deschisa: 724 mmGreutate: 27 kgTensiune: 220/240VDisplay: Afisaj graficCapacitate container cafea boabe: 750 grCapacitate container solubil (lapte sau ciocolata): 350g / 650gCapacitate rezervor apa: 3.5 litriCapacitate boiler: 0.3 litriCapacitate reziduuri: 25-30 pastile zatCapacitate reziduuri lichide: 1.4 lProductie pe ora: Pana la 80 de espressoInaltime suprafata livrare bauturi: 140 mmPutere absorbita: 2030 W

Necta Koro Prime

Cand tehnologia intalneste proiectarea
Atentia la detalii, designul rafinat, iluminarea perfecta si performantele de neegalat fac din Koro Prime sa se concentreze pentru o pauza de cafea ideala. Koro Prime este proiectat cu linii moi, moderne si este fabricat folosind echilibrul perfect de materiale. Elegantul "mood lighting" lumineaza atat fata cat si partea laterala si exista un afisaj mare pentru gestionarea imaginilor si a textului. Partea din spate si panoul touch sensitive completeaza aspectul acestui espressor modern de cafea: puteti vedea dintr-o privire ca espressorul Koro Prime este o masina eleganta care va imbunatati orice mediu.

Design si interfata

Afisaj mare, tastatura capacitiva si iluminare pentru usa si pentru suportul de cesti.

Distinctiv si modern

Elegantul "mood lighting" lumineaza atat partea frontala cat si lateralele.
Design contemporan cu suprafete lucioase negre si interfata utilizator dotata cu cadru cromat.

Bauturui de inalta calitate

Meniu cu bauturi diversificate, pana la 8 selectii si posibilitatea de a utiliza propria ceasca sau cana in suportul dedicat.

Date tehnice
Versiune: Espresso
Interfata utilizatorului: Selectii capacitive directe
Numar selectii: 8
Numar containere interior: 2
Grup de cafea: Espresso Z3000 (grup cafea mare)
Inaltime: 550 mm
Latime: 330 mm
Adancime deschisa: 724 mm
Greutate: 27 kg
Tensiune: 220/240V
Display: Afisaj grafic
Capacitate container cafea boabe: 750 gr
Capacitate container solubil (lapte sau ciocolata): 350g / 650g
Capacitate rezervor apa: 3.5 litri
Capacitate boiler: 0.3 litri
Capacitate reziduuri: 25-30 pastile zat
Capacitate reziduuri lichide: 1.4 l
Productie pe ora: Pana la 80 de espresso
Inaltime suprafata livrare bauturi: 140 mm
Putere absorbita: 2030 W
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare