Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Produse / Cafea Oro bar Perte 1kg

Cafea Oro bar Perte 1kg

145.17 RON
Adaugă la favorite    

Cafea Arabica din boabe de cafea de calitate superioară, atent selecționate și prăjite printr-o metodă specială, din care se poate prepara un espresso cu adevărat italian, bogat aromat și cu corpolență plină. Textura sa este densă, cremoasă, ca ciocolata, nu conține tanin, lăsând în urmă un gust plăcut, dulce. O recomandăm iubitorilor de espresso italian.Se recomandă nu numai consumatorilor casnici, ci și unităților de alimentație publică (HoReCa). Se pot obține în mod garantat cafele de cea mai bună calitate, adaptându-se stilului unic al celui care le prepară, indiferent dacă este vorba despre un simplu espresso sau despre specialități de cafea cu lapte.

Cafea Arabica din boabe de cafea de calitate superioară, atent selecționate și prăjite printr-o metodă specială, din care se poate prepara un espresso cu adevărat italian, bogat aromat și cu corpolență plină. Textura sa este densă, cremoasă, ca ciocolata, nu conține tanin, lăsând în urmă un gust plăcut, dulce. O recomandăm iubitorilor de espresso italian.

Se recomandă nu numai consumatorilor casnici, ci și unităților de alimentație publică (HoReCa). Se pot obține în mod garantat cafele de cea mai bună calitate, adaptându-se stilului unic al celui care le prepară, indiferent dacă este vorba despre un simplu espresso sau despre specialități de cafea cu lapte.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data