delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Produse / Ceai Tellus Blood Orange (Portocala rosie) 1kg

Ceai Tellus Blood Orange (Portocala rosie) 1kg

250.00 RON

În curând

Adaugă la favorite    

Putem să savurăm acest fruct foarte preferat în exclusivitate între decembrie și martie. Cu acest amestec de ceai, putem să savurăm oricând acest gust răcoritor și acrișor al portocalei roșii, atunci când dorim. Gust curat, tipic, cu caracter intens, se distinge clar față de binecunoscutele portocale dulci. Amestecul de bază fără boabe asigură o aromă ideală și a fost îmbogățit cu fibrele de culoare ruginie ale florilor lucioase de șofran, a cărei culoare se potrivește perfect cu coaja roșu-portocalie al fructului. Este un amestec de fructe pătrunzător, care își găsește locul în toate sortimentele. Ingrediente: bucățele de mere, floare de hibiscus, coajă de măceașă, aromă naturală de portocală roșie, floare de șofran..10-12 minute la 100 oC, 4-5 lingurițe cu vârf la 1 litru


Putem să savurăm acest fruct foarte preferat în exclusivitate între decembrie și martie. Cu acest amestec de ceai, putem să savurăm oricând acest gust răcoritor și acrișor al portocalei roșii, atunci când dorim. Gust curat, tipic, cu caracter intens, se distinge clar față de binecunoscutele portocale dulci. Amestecul de bază fără boabe asigură o aromă ideală și a fost îmbogățit cu fibrele de culoare ruginie ale florilor lucioase de șofran, a cărei culoare se potrivește perfect cu coaja roșu-portocalie al fructului. Este un amestec de fructe pătrunzător, care își găsește locul în toate sortimentele.

Ingrediente: bucățele de mere, floare de hibiscus, coajă de măceașă, aromă naturală de portocală roșie, floare de șofran..

10-12 minute la 100 oC, 4-5 lingurițe cu vârf la 1 litru
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data