delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Produse / Ceai Tellus infuzie de plante cu aromā de Rodin/curmale/smochine 250gr

Ceai Tellus infuzie de plante cu aromā de Rodin/curmale/smochine 250gr

73.18 RON
Adaugă la favorite    

Infuzie de plante cu aromă de rodii/curmale/smochineO infuzie al cărei gust și aspect amintește de O mie și una de nopți, creat din fructe atent selecționate.Notele dulci și fructate de smochine și curmale sunt perfect evidențiate lângă delicioasa rodie. Sferturile mari de smochine, sâmburii roșii de rodie și petale de trandafir viu colorate creează un aspect oriental incomparabil în combinație cu bucățile întregi de mușețel și curmale. Ingrediente: iarbă de lămâie, bucăți de curmale (curmale, făină de orez) (21%), mușețel, verbină parfumată, bucăți de scorțișoară, coajă de măceșe, frunze de mure, arome, petale de trandafir, sâmburi de rodii liofilizate, sferturi de smochine liofilizate. Superfruct: rodie8-10 minute100 °C4-5 lingurițe cu vârf/ 1 litru

Infuzie de plante cu aromă de rodii/curmale/smochine

O infuzie al cărei gust și aspect amintește de O mie și una de nopți, creat din fructe atent selecționate.Notele dulci și fructate de smochine și curmale sunt perfect evidențiate lângă delicioasa rodie. Sferturile mari de smochine, sâmburii roșii de rodie și petale de trandafir viu colorate creează un aspect oriental incomparabil în combinație cu bucățile întregi de mușețel și curmale.

Ingrediente: iarbă de lămâie, bucăți de curmale (curmale, făină de orez) (21%), mușețel, verbină parfumată, bucăți de scorțișoară, coajă de măceșe, frunze de mure, arome, petale de trandafir, sâmburi de rodii liofilizate, sferturi de smochine liofilizate.

Superfruct: rodie

8-10 minute

100 °C

4-5 lingurițe cu vârf/ 1 litru
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data