Ceai Tellus Moroccan NANA-mint, cut (Mentă NANA marocană, tăiată) 1kg
Aproape nici un produs nu are atatea denumiri. Denumirea originala este menta crocanta. Denumirea de menta creata provine din aroma speciala de menta, care nu contine deloc mentol. Este cunoscuta si sub denumirea “Fortifiantul faraonului” din cauza continutului ridicat de ulei eteric, care caracterizeaza aceasta aroma expresiva. Menta Nana marocana este o bautura traditionala in Maroc, care se poate consuma in orice perioada a anului. Fiertura consumata rece sau cald, stinge serea fara nici un gust de fructe, dar cu o aroma fina si vitalizanta de menta creata. Este foarte gustos si servit ca ceai cu gheata, racit, cu o picatura de lamaie. Pentru a obtine efectul inviorator al mentei Nana, luati inspiratie de la marocani si mai adaugati ceai greenpowder.
MODUL DE PREPARARE: 5-10 minute la 100 C, 3-4 lingurite cu varful la 1 litre.