Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Produse / COSTA RICA TARRAZÚ - Costa Rica, Tarrazú

COSTA RICA TARRAZÚ - Costa Rica, Tarrazú

210.00 RON
Adaugă la favorite    

Exploatația în cadrul căreia se cultivă această cafea dispune de caracteristici excelente. Poziția sa climatică este perfectă, permițând maturarea mai lentă, pentru a obține boabe de cafea mai concentrate. Solul este bogat în substanțe organice, ceea ce îi evidențiază și mai mult calitățile. Aromă de piersici și smântână, caise, caramel, lapte, ciocolată, zahăr brun, mană, trestie de zahăr, pere, completate de o aciditate complexă, amintind de lămâie și portocale și note echilibrate, subtile, siropoase, fine, catifelate. Arabica (Catuai) - boabe spălate - selectate manual - altitudine de 1900 mAmbalaj: 1kg

Categorii: Cafea Cafea SPECIALTY

Exploatația în cadrul căreia se cultivă această cafea dispune de caracteristici excelente. Poziția sa climatică este perfectă, permițând maturarea mai lentă, pentru a obține boabe de cafea mai concentrate. Solul este bogat în substanțe organice, ceea ce îi evidențiază și mai mult calitățile.

Aromă de piersici și smântână, caise, caramel, lapte, ciocolată, zahăr brun, mană, trestie de zahăr, pere, completate de o aciditate complexă, amintind de lămâie și portocale și note echilibrate, subtile, siropoase, fine, catifelate.

Arabica (Catuai) - boabe spălate - selectate manual - altitudine de 1900 m

Ambalaj: 1kg
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data