delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Produse / Ceai Tellus fructe de pădure 1kg

Ceai Tellus fructe de pădure 1kg

250.00 RON
Adaugă la favorite    

Puteți savura o aromă intensă de fructe de pădure! Această diversitate al amestecului de fructe de pădure ne surprinde cu nuanțe de aromă. Impulsul fructelor de pădure ușoare cu gust acrișor armonizează perfect cu aroma intensivă de mere al amestecului de bază. Totalitatea aromelor de fructe este echilibrată de nuanțe dulci. Și cei septici sunt fascinați de acest amestec de diferite fructe de pădure cu frunze verzi și lucioase. Ingrediente: stafide, floare de hibiscus, soc, coajă de măcieșe, boabe întregi de mure uscate, bucăți întregi de zmeură și căpșuni, afine, coacăză-neagră.10-12 minute la 100 oC, 4-5 lingurițe cu vârf la 1 litru

Puteți savura o aromă intensă de fructe de pădure! Această diversitate al amestecului de fructe de pădure ne surprinde cu nuanțe de aromă. Impulsul fructelor de pădure ușoare cu gust acrișor armonizează perfect cu aroma intensivă de mere al amestecului de bază. Totalitatea aromelor de fructe este echilibrată de nuanțe dulci. Și cei septici sunt fascinați de acest amestec de diferite fructe de pădure cu frunze verzi și lucioase.

Ingrediente: stafide, floare de hibiscus, soc, coajă de măcieșe, boabe întregi de mure uscate, bucăți întregi de zmeură și căpșuni, afine, coacăză-neagră.

10-12 minute la 100 oC, 4-5 lingurițe cu vârf la 1 litru
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare