delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Produse / Ceai Tellus Happy Colada – portocală, cireșe, nucă de cocos (ceai din amestec de fructe, aromat) 1 kg

Ceai Tellus Happy Colada – portocală, cireșe, nucă de cocos (ceai din amestec de fructe, aromat) 1 kg

250.00 RON
Adaugă la favorite    

Variația originală ”happy” este Pina Colada clasică. Dar, am dezvoltat ideea amestecului popular, astfel în această creație am întrunit portocala proaspătă și dulce, ananasul și cireșele, care – suntem încântați să vă informăm – prezintă o armonie excelentă cu crema de bază. Norul de aromă subtilă deja la prima sorbire pătrunde în nasul consumatorului de ceai. Amestecul ”radiază” de cavalcada colorată a bucățelelor de ananas, cojii de portocală, chipsului de cocos și bucățelelor de cireșe. Dacă vă place Pina Colada, nu veți fi dezamăgit nici de această compoziție!Ingrediente: bucățele de ananas (ananas, zahăr), bucățele de mere, hibiscus, coajă de măcieșe, coajă de portocală, coajă de nuc de cocos, vișine uscate prin congelare, arome.10-12 minute la 100 oC, 4-5 lingurițe cu vârf la 1 litru

Variația originală ”happy” este Pina Colada clasică. Dar, am dezvoltat ideea amestecului popular, astfel în această creație am întrunit portocala proaspătă și dulce, ananasul și cireșele, care – suntem încântați să vă informăm – prezintă o armonie excelentă cu crema de bază. Norul de aromă subtilă deja la prima sorbire pătrunde în nasul consumatorului de ceai. Amestecul ”radiază” de cavalcada colorată a bucățelelor de ananas, cojii de portocală, chipsului de cocos și bucățelelor de cireșe. Dacă vă place Pina Colada, nu veți fi dezamăgit nici de această compoziție!

Ingrediente: bucățele de ananas (ananas, zahăr), bucățele de mere, hibiscus, coajă de măcieșe, coajă de portocală, coajă de nuc de cocos, vișine uscate prin congelare, arome.

10-12 minute la 100 oC, 4-5 lingurițe cu vârf la 1 litru


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare